Tel: + 32 468 33 90 26

Artiestenbureau Griffel vzw. Boekingen van vintage
retro-acts, world-partymusic en animatie op recepties
en feesten. Management: Robert Van Yper.
Tel: +32 477 25 12 90

 

 #  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Rockabilly. Dat is ongebreidelde lol. Ze staan méér op de toog dan op het podium. Ze doen het met Elvis, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis,...
De krachtige AMY WINEHOUSE TRIBUTE BAND (thuisbasis Gent) brengt de hits op een forse manier tot leven, tot groot plezier van een feest- en muziekliefhebbend publiek in een unieke show voor Festival, Fuif, Bedrijfsevent.
De tropen in uw tuin. Bedreven muzikanten uit verschillende culturen staan hier garant voor een ongelooflijke exotische nacht. Samba, Salsa, Merengue, Cumbia, Charanga, Bossa Nova en Zouk staan op het programma. Dynamisch en gevarieerd. En alles gepresenteerd met een solide basis van Afrikaanse roots.
Zes topmuzikanten nemen je mee naar het decadente maar stijlvolle LAS VEGAS van de sisties. Een wereld vol onvergetelijke melodieën en opgewekte dansnummers.
Werk van Frank Sinatra, Tom Jones, Dean Martin, Louis Prima, The Righteous Brothers, Ray Charles, de latere periode van King Elvis Presley. Hoogdagen van het échte ‘entertainment’
Ze zijn met 2. Weggelopen uit een Blues Brothers film.
Ze spelen akoestisch op jouw receptie, viering, verjaardag...
Topmuzikanten die een unieke sfeer brengen.
En ja... Je mag ook nummers aanvragen.
Potige Hedendaagse Rockabilly & American Roots Music
Top live act !
DIRK DE VRIENDT is één van die zeldzame muzikanten die werkelijk ALLE denkbare liedjes kent. In alle denkbare talen. Roep een song, en hij speelt hem. Kies een nummer en hij zingt het. Zeg een titel en hij weet wat ermee aan te vangen.Kortom : Dirk De Vriendt is een ware jukebox. Your Wish is… zijn wish…
En jij mag ter plaatse je eigen programma samenstellen.
Guy et les Michelins’ nemen je mee op een reis richting Route du Soleil met op de radio alleen maar Franstalige hits. Een bouillabaisse van stijlen (disco, Rock, Blues, 80ties, slows …) gebracht door een ijzersterke liveband met tonnen ervaring, lieftallige backingvocalistes en een zanger (Guy, zijn echte naam) die van kinds af het Franstalige repertoire leerde op de campings aan de Ardéche.
JEAN BOSCO SAFARI en BEN CRABBé stellen voor : IMAGINE NO LENNON
Lennon zou nu 75 zijn. Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond Give Peace a Chance, All You need is Love, Revolution, Power to the People en al dat andere moois dat uit pen en gitaar van de Working Class Hero vloeide tijdens beatlejaren en solocarrière.
Weinig muzikanten zijn zo veelzijdig als Jean Bosco Safari. Op hem kan je beroep doen voor de meest verscheiden opdrachten. Alleen, of met band. Voor muziek of presentatiewerk. Voor Rockfestival of Corporate Event. Voor een begeesterd muzikaal kinderprogramma of een alternatief wereldmuziekevent.
Les Violettes bestaat uit drie charmante jongedames.
Zij brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers.
Swing-, balkan- en tangomuziek, plus klassiek repertoire.
Maar ook Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction komen aan bod.
Vier mee met dit fantastisch Braziliaans Orkest. Kleurrijke Fiesta Tropical. Van heupwiegende Sambaritmes over zwoele tropenjazz tot feestmuziek à la Santana.
Subliem buitenbeentje onder de RETRO groepen !
Spelen enkel muziek van de periode rond Expo'58. Maak er een themafeest van!
7 muzikanten, waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische, veelstemmige doo-wop dus, en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER.
Muziek is nooit charmanter dan wanneer ze uit een JUKEBOX komt.
Nu stellen wij u voor: een echte, prachtige Jukebox waar echter geen
plaatjes in zitten, maar wel... echte, LEVENDE muziek. Echt waar!
Super opwindende Rockabilly-act met beangstigend juiste interpretaties uit de wilde jaren van Jerry Lee Lewis , Carl Perkins? Elvis Presley en Johnny Cash; Niet alleen de muziek is zo authentiek als maar kan, ook de 'looks' zijn van een indrukwekkende 'justesse'. En als klap op de vuurpijl: de verbluffende zangeres CRYSTAL.