Tel: + 32 468 33 90 26

Artiestenbureau Griffel vzw. Boekingen van vintage
retro-acts, world-partymusic en animatie op recepties
en feesten. Management: Robert Van Yper.
Tel: +32 477 25 12 90

 

 #  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Een THEATERVOORSTELLING met MUZIEK.
Een man is het al jaren gewoon om alleen op zijn bus te wachten. Gelukkig voeren zijn gedachten hem altijd weg. Op een dag wordt hij onverwachts vergezeld door een jong meisje. Maar niet elke gesprekspartner is iemand aan wie je op dat moment nood hebt en niet elke dialoog blijkt even vrijblijvend te zijn
Zes topmuzikanten nemen je mee naar het decadente maar stijlvolle LAS VEGAS van de sisties. Een wereld vol onvergetelijke melodieën en opgewekte dansnummers.
Werk van Frank Sinatra, Tom Jones, Dean Martin, Louis Prima, The Righteous Brothers, Ray Charles, de latere periode van King Elvis Presley. Hoogdagen van het échte ‘entertainment’
Ze zijn met 2. Weggelopen uit een Blues Brothers film.
Ze spelen akoestisch op jouw receptie, viering, verjaardag...
Topmuzikanten die een unieke sfeer brengen.
En ja... Je mag ook nummers aanvragen.
Beats are all around. Hoogtijd dus voor een revival van melodie en harmonie? COLLECTIVE MEMORY brengt geraffineerde koestische versies van het beste van Neil Young, James Taylor, The Eagles, Bob Dylan, The Beatles, The Band, John Sebastian, en natuurlijk CSN&Y.
Potige Hedendaagse Rockabilly & American Roots Music
Top live act !
DIRK DE VRIENDT is één van die zeldzame muzikanten die werkelijk ALLE denkbare liedjes kent. In alle denkbare talen. Roep een song, en hij speelt hem. Kies een nummer en hij zingt het. Zeg een titel en hij weet wat ermee aan te vangen.Kortom : Dirk De Vriendt is een ware jukebox. Your Wish is… zijn wish…
En jij mag ter plaatse je eigen programma samenstellen.
Guy et les Michelins’ nemen je mee op een reis richting Route du Soleil met op de radio alleen maar Franstalige hits. Een bouillabaisse van stijlen (disco, Rock, Blues, 80ties, slows …) gebracht door een ijzersterke liveband met tonnen ervaring, lieftallige backingvocalistes en een zanger (Guy, zijn echte naam) die van kinds af het Franstalige repertoire leerde op de campings aan de Ardéche.
JEAN BOSCO SAFARI en BEN CRABBé stellen voor : IMAGINE NO LENNON
Lennon zou nu 75 zijn. Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond Give Peace a Chance, All You need is Love, Revolution, Power to the People en al dat andere moois dat uit pen en gitaar van de Working Class Hero vloeide tijdens beatlejaren en solocarrière.
Weinig muzikanten zijn zo veelzijdig als Jean Bosco Safari. Op hem kan je beroep doen voor de meest verscheiden opdrachten. Alleen, of met band. Voor muziek of presentatiewerk. Voor Rockfestival of Corporate Event. Voor een begeesterd muzikaal kinderprogramma of een alternatief wereldmuziekevent.
Les Violettes bestaat uit drie charmante jongedames.
Zij brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers.
Swing-, balkan- en tangomuziek, plus klassiek repertoire.
Maar ook Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction komen aan bod.
Vier mee met dit fantastisch Braziliaans Orkest. Kleurrijke Fiesta Tropical. Van heupwiegende Sambaritmes over zwoele tropenjazz tot feestmuziek à la Santana.
Subliem buitenbeentje onder de RETRO groepen !
Spelen enkel muziek van de periode rond Expo'58. Maak er een themafeest van!
7 muzikanten, waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische, veelstemmige doo-wop dus, en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER.
Sgt. PEPPER bestaat uit vier méér dan ervaren muzikanten - instrumentaal virtuoos en verbluffend meerstemmig zoals het hoort. Natuurlijk spelen ze niet alleen de Pepper-songs, want werkelijk àlles komt aan bod…De populaire meezingertjes, maar ook de meer complexe nummers. Ideaal voor je Sixties Party of concertavond.
Super opwindende Rockabilly-act met beangstigend juiste interpretaties uit de wilde jaren van Jerry Lee Lewis , Carl Perkins? Elvis Presley en Johnny Cash; Niet alleen de muziek is zo authentiek als maar kan, ook de 'looks' zijn van een indrukwekkende 'justesse'. En als klap op de vuurpijl: de verbluffende zangeres CRYSTAL.
Rockabilly. Dat is ongebreidelde lol. Ze staan méér op de toog dan op het podium. Ze doen het met Elvis, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis,...